Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilkâriniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar tamamen size özeldir. Ancak gene de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme Kez özümlemeı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini kontrol eylemek gerekir. Bu Toscanello dâhilin makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı rutubet oranlarında dâhilmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da sınama taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim hayati bir kaide var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz ateşle yakılır! Puro her hengâm ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde andıran. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalım puroya düver ilişki etmemelidir. Coşkun maviliği purodan az buçuk ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı alya döndüğünde kızartma kârlemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 nokta eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu kârlemi yaparken tüm ayağın hemayar yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda tertipli bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara bakılırsa az buçuk henüz uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu usul çakmaklar çok kudretlidür ve bir araba andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma kârlemi tabii alevli çakmaklarla, az buçuk hengâm alabilir. Bu süre size hengâm kaybı gibi bölümükebilir fakat puro çıdam ve çalışma icap. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma kârleminden sonrasında zıt çevirip utanmaünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm göl ayağı kıpkırmızı ise yakma kârlemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her kanatı tam yanmamışsa, yani tüm göl ayağı kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz dâhilime apiko. Peki ya siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke dâhililmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azcaından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi dâhilmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o derece zehirlaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Duman yumuşakçe ağıza doldurulur ve tat alıcıların dumanla uyartılmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca kontak gösterdiğinizin bir kâraretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun dâhilin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin gene yakma sıkıntı örgütleme etmez. Ancak ahali özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinkes şpeş olan 2 kaideı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın alev değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 nokta beyninde evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Soy içinde bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Lakin nasıl şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız havaını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile mukabillaşmazsınız. Hıfız havaı sıcaklığında ana sıkıntı havaın dargın değil bir araba hamam olmasıdır. Çünkü hıfız havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız havaının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz rutubet hıfız havaı sıcaklığına bakılırsa trok gösterecektir ve bu yüzden de hıfız havaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir muhit geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız havaının muhit geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu dâhilindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak kesinkes muhit geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En bol humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes muhit geçirmedikleri dâhilin özge rakiplerine makro üstelik atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.